Recerca de Memòria Històrica

Recerca de Memòria Històrica

La memòria històrica és un concepte ideològic i historiogràfic que vol servir per remarcar l’esforç de la població, conscient, a explicar i conèixer el seu passat. Amb aquest objectiu, des de l’EDN hem cregut convenient que cada 1r de Batxillerat, els alumnes visquin una setmana de memòria històrica. Una setmana per conèixer la història del nostre país des de casa. És per això que organitzem diverses activitats, com el fet que el senyor alcalde, Salvador Busquets, ens vingui a parlar del llibre que des de l’Ajuntament de Navàs promou el record de la Guerra Civil, Silencis, o que els alumnes vagin a la Biblioteca de Navàs per conèixer la literatura que reflecteix aquell període. Obres que parlen de mort, de guerra i d’exili, però que obren l’esperança cap a la superació d’aquesta etapa.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *