Innovació: Jordi Noguera Pey

Innovació: Jordi Noguera Pey

”Si trobes una feina que t’agrada ja no has de treballar mai més”

Parlem amb un cuiner que actualment viu a Singapur, però que havia dinat molts anys a l’EDN quan estudiava BUP a Navàs.

En Jordi ha obert tres restaurants a Singapur, on actualment col·labora com a soci, però on no viu el dia a dia. Just fa un any que obria el darrer restaurant, un nou restaurant que fa una mitjana de 400 menús diaris i que al cap de setmana en pot arribar a fer 700.

Ara ens ha dit que ha fet un pas enrere en tota aquesta producció i que actualment es dedica a preparar tots els aliments de les aerolínies de Singapur. Això significa, en condicions normals, fer entre 65.000 i 70.000 menús diaris a part de tots els menús que fan per a hospitals, l’exèrcit o menjar per emportar i que representa un 30% més de menús.

Ens ha explicat que hi ha una rice line que només fa arròs al vapor, però que cou 600 kg. d’arròs cada hora. És una gran “fàbrica” d’aliments que funciona 24 hores al dia en torns de 8 hores i més de 1800 treballadors. Això però, no l’atura, actualment fins i tot estan treballant amb subempreses que volen innovar, com per exemple en l’empaquetament de menjar, amb caixes que no produeixin humitat en els aliments, que mantinguin més la temperatura, etc.

El consell que ens ha donat el Jordi per als nostres estudiants és el lema que li deia el seu pare: “la cuina és un món fantàstic perquè tens un lloc guanyat al cel, ja que dones menjar a qui té gana”.

Gràcies Jordi per compartir amb nosaltres una estona ben entretinguda.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *