Bons dies: Sant Jordi

Bons dies: Sant Jordi

Aquesta setmana els Bons dies s’han tenyit de literatura i hem preparat la festa de Sant Jordi amb els alumnes.  Tot seguit us destaquem les activitats de dimecres i dijous, on els alumnes han hagut de treballar la papiroflèxia per fer un cor i la poesia per fer haikús.

Un haikú és una composició estròfica de 3 versos en què es sintetitza una imatge, una idea… sense cap rima, però amb un fort impacte visual. Sembla molt difícil, però els alumnes, a partir d’un començament ja marcat, han estat capaços de fer-ne. Us en deixem algunes mostres:

“Quan t’emmiralles,

els teus ulls són preciosos

sota les pestanyes.”

 

“Entre les pluges,

la lluna et mira,

dormint tranquil·lament.”

 

“Morta l’aranya

Els insectes es salven…

Apareixen les plagues.”

 

“La veu que em crida

És la de dins meu

I la que m’inspira.”

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *