Jansky: Laia Martínez

Jansky: Laia Martínez

L’última xerrada d’innovació va ser amb l’escriptora Laia Martínez, actualment resident a Mallorca i exalumna de l’escola i la seva parella musical, Jaume Reus. Ells són els dos integrants del grup Jansky, un grup de música electrònica que combina els sons de la natura, la flauta i la veu de la Laia, aquí anomenada Laia Malo.

Com a duet han guanyat el premi al millor so que atroga el Museum of Sound i The New BBC Radiophonic Workshop pel seu projecte Insecta Dance Music, fet a partir del so dels insectes de l’illa. La Laia i el Jaume ens van explicar que capten, per exemple, les 100 vegades per segon que una cigala mou les ales, per convertir-ho en música.

Esperem els seus nous projectes, on la Laia ens va prometre que cantaria com els insectes. Molta sort en tota aquesta innovació!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *