Presentació del llibre de Treball de Recerca

Presentació del llibre de Treball de Recerca

Aquest dijous hi ha hagut l’acte de presentació del llibre “Treballs de recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès”, en format online.

Aquest acte de reconeixement a l’eforç dels alumnes per fer el treball de recerca ha començat amb la  conferència ¨Les altre recerques”, a càrrec de  Josep Maria Vilajosana i Rubio, Catedràtic i ex-degà de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra. Acabada la conferència, s’ha projectat un vídeo amb la participació de tot l’alumnat que ha publicat el seu treball en el llibre, i que de la nostra escola han estat el Marc Suau, de 2n de Batxillerat Científic; Sara Sánchez  i Judit Trullsde 2n de Batxillerat Social.

Des de l’escola volem felicitar tots els alumnes per la tasca d’un any de recerca, i especialment als alumnes seleccionats per al llibre.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *