Taller de sexualitat i riscos derivats

Taller de sexualitat i riscos derivats

Els i les alumnes de 3r i 4t d’ESO han participat recentment en el taller de sexualitat i riscos derivats del programa d’activitats per a la salut de la Diputació de Barcelona. Aquests tallers presencials de dues hores els van impartir professionals de la salut amb l’objectiu de potenciar actituds positives i responsables en la sexualitat i les relacions compartides. Els continguts del taller van ser les habilitats de comunicació i respecte, els mètodes anticonceptius i l’anticoncepció d’emergència, l’ús del preservatiu, les infeccions de transmissió sexual i el VIH, embarassos no desitjats, falsos mites sobre sexualitat, entre d’altres.

Els diferents grups van poder tractar tots aquests temes de manera oberta, sense la presència del professorat, i van crear un clima de respecte on les llevadors van poder donar resposta a tots els seus dubtes i inquietuds.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *