Visita a l’empresa Sud Renovables

Visita a l’empresa Sud Renovables

Els alumnes del Curs de Formació Ocupacional del Certificat de Professionalitat de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques van fer la setmana passada una visita a l’empresa Sud Renovables, d’Avinyó.

Es tracta d’una empresa facilita que l’usuari generi la seva pròpia energia mitjançant plaques solars, convertint-se, per tant, en uns usuaris sostenibles i reduint la factura d’electricitat. Els nostres alumnes van gaudir d’un matí tècnic coneixent les últimes novetats en plaques solars i el seu muntatge. Van conèixer tot el quit d’elements necessaris per tal que el sistema funcioni i van poder calcular quantes plaques fan falta segons cada necessitat.

Posar en pràctica allò que aprenem a les aules millora el rendiment escolar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *