Avui per a ell, demà per a tu

Avui per a ell, demà per a tu

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Diocesana de Navàs  han creat la campanya: “Avui per a ell, demà per a tu” per tal de fer un recapte d’aliments per a la taula solidària d’aliments de Navàs . El projecte s’emmarca dins el temari del Servei Comunitari que el Departament d’Educació inclou com a obligatori a tots els alumnes de 4t d’ESO, per tal que col·laborin, d’una manera o altra, en la societat en què viuen.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és col·laborar amb el banc d’aliments de Navàs i per això el dia 6 de maig de 16:00 a 20:00 i el dia 8 de 10:00 a 13:00 seran a la porta del  Supermercat Consum de Navàs recollint els aliments que els clients facilitin. Després de participar en un muntatge dels lots que van destinats a les famílies beneficiàries del Banc dels Aliments, van veure que els productes més essencials eren la llet, l’oli, les conserves i el gra. Tot i que també s’agraeix la donació d’aliments frescos com són la carn, la fruita i la verdura.

A continuació us deixem un vídeo que explica l’experiència i us animem a fer la vostra donació el dijous i dissabte al Supermercat Consum.

https://youtu.be/fubEtPatlWs

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *