El Puig de Viladespot

El Puig de Viladespot

El grup de 3r d’ESO B visita la casa de turisme rural El Puig de Viladespot, que es troba al terme municipal de Castellnou de Bages, en el marc del Projecte que estan treballant aquest quadrimestre sobre el turisme “A un click de l’aventura”. Amb aquesta visita han pogut conèixer la situació del turisme rural en l’actualitat, el perfil dels viatgers, les opcions turístiques que ofereixen aquests allotjaments i el seu entorn, així com conèixer amb tot detall la casa de El Puig. La Diana i el Mia, propietaris de la casa, van ser molt amables i hospitalaris amb tots els nanos, oferint al finalitzar la visita un magnífic piscolabis amb embotits propis de la granja. A més, van poder gaudir d’una estona d’esbarjo aprofitant que no ens va ploure, baixant per la tirolina i saltant a la càmera elàstica que tenen per als hostes. S’ho van passar bomba!

A partir de tota la informació recollida, els alumnes hauran de redactar un reportatge periodístic per a penjar a les webs de les seves agències de viatges fictícies.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *