Pràctiques de mobilitzacions amb grua

Pràctiques de mobilitzacions amb grua

L’orientació i la mobilitat són dos components essencials per mantenir la llibertat i la dignitat de les persones que presenten discapacitat o dependència. El fet de poder-nos orientar i desplaçar per un entorn, ens permet poder interactuar amb altres persones, enfrontar-nos a situacions diverses i millorar el nostre creixement personal, entre moltes altres accions.

El dia a dia de les persones que presenten discapacitat física està ple d’imprevistos. És força habitual que aquestes persones de tant en tant demanin la col·laboració d’altres professionals, familiars o amics en la gestió i desenvolupament de les tasques de la vida quotidiana.

Els tècnics en integració social han de practicar diverses mobilitzacions de persones amb dependència. Per realitzar correctament la mobilització de persones dependents, s’han de tenir en compte les certes consignes ergonòmiques per tal de no lesionar-se el cos i, entre d’altes, una de les ajudes tècniques que s’utilitzen per ajudar a facilitar les maniobres de mobilització son les grues.

rpt

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *