Trobada virtual ERASMUS+

Trobada virtual ERASMUS+

El dimarts dia 20 d’abril es va dur a terme una trobada virtual amb els països participants en el projecte ERASMUS+ “Diving Into Digital Language Learning”. L’objectiu de la reunió era que els alumnes es poguessin veure i així sentir que encara formen part d’aquest projecte de col·laboració internacional, el qual s’ha vist perjudicat per la pandèmica.

Durant aquesta trobada virtual, els alumnes van dur a terme una presentació en la qual explicaven amb detall la tecnologia utilitzada habitualment a l’escola per potenciar el seu aprenentatge: els diferents dispositius que tenim, i les Apps i els programes que es fan servir. Una vegada més, aquest grup d’alumnes va deixar la nostra escola en una molt bona posició, ja que van dur a terme una presentació molt completa en contingut i de manera excel·lent!

La reunió es va celebrar a la tarda, fora de l’horari habitual de classes i per això, des de l’escola, volem agrair la participació dels alumnes següents: Adrià Boixadera, Francesc Xavier Caballero, Álvaro Cabrera, Joan Guillén, Otger Lopezosa, Elias Manzano, Arnau Pujols i Adrià Sotos. Gràcies nois!

Finalment, tots aquells que vulgueu, podeu acompanyar-nos en les aventures Erasmus+ al compte d’Instagram @didll_1921

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *