12 de maig, Dia Internacional de la Infermeria

12 de maig, Dia Internacional de la Infermeria

Aquest esdeveniment se celebra cada 12 de maig a tot el món per commemorar el naixement de Florence Nightingale, infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna, ja que en va crear el primer model conceptual i va ser capaç de demostrar la importància de les cures.

Amb el lema “Infermeres: una veu per liderar: una visió de futur per a l’atenció de salut”, l’edició d’enguany ha volgut reflexionar sobre l’impacte de la COVID-19 en el sistema de salut, especialment en els professionals de la infermeria, que han lluitat i continuen lluitant a primera línia durant tota la pandèmia amb una forta pressió. Per assolir aquest repte i continuar oferint una atenció de qualitat, els sistemes sanitaris s’han reorganitzat i han desenvolupat nous sistemes de treball basats en la innovació. I les infermeres i els infermers, com a màxims proveïdors de serveis sanitaris, estan liderant tot aquest procés de transformació, que està assentant les bases de la medicina del futur.

A tot aquest col·lectiu de professionals no ens cansarem de donar-los les gràcies per tota la feina que han fet, fan i continuaran fent per a tots nosaltres.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *