Fem unes Olimpíades

Fem unes Olimpíades

Dins el projecte Grècia hi ha moltes activitats. Grècia va ser una cultura imprescindible per a la zona mediterrània i d’ells hem heretat la democràcia, la filosofia, el naixement de la tragèdia i la comèdia, un munt de prefixos i sufixos…. i les Olimpíades.

Per conèixer aquesta competició els alumnes de 1r d’ESOB van idear un conjunt de proves puntuables per a ells i els seus companys de curs. Van descobrir que no és tan fàcil organitzar aquestes activitats i que cal la col·laboració de tots per tal que tot funcioni. Els alumnes van disfrutar de l’hoquei; de “saltar al riu”; d’atletisme; futbol… i encara ens van quedar algunes proves sense poder acabar i que esperem que ben aviat puguin dur a terme.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *