L’EDN participa en el Claustre Obert Recursos i eines digitals per a la matèria de música.

L’EDN participa en el Claustre Obert Recursos i eines digitals per a la matèria de música.

Des del Departament d’Educació ens van demanar col·laboració per parlar de música i eines digitals.  El Marc Sibila, professor de música de 2n d’ESO hi ha participat i el dijous dia 20, a les 18.ooh es podrà veure el resultat d’aquesta experiència.

Ha estat voluntat del Departament fer un recull de  referències, evidències i altres recursos relacionats amb la música i que poden ser d’interès per als docents. Compartir experiències entre docents és una eina bàsica de millora personal i de Centre. Si us interessa conèixer l’experiència podeu fer-ho des de #ClaustreObert.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *