Suport psicològic al pacient

Suport psicològic al pacient

A la matèria de recolzament psicològic al pacient del cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria es treballen tres blocs diferenciats: d’una banda, la psicololgia en l’atenció primària, on es tracten els conceptes més importants d’aquesta disciplina; en segon lloc, l’afrontament de la malaltia en les diferents etapes de la vida; i, per últim, el suport psicològic en situacions especials. En aquest últim bolc es pretén donar una pinzellada sobre com enfocar de la forma més eficient possible l’atenció psicològica en determinats casos, que per les seves característiques diferencials mereixen un apartat sencer : els pacients amb trastorns mentals, els pacients  en situació de malaltia terminal que necessiten cures pal·liatives i l’atenció psicològica a familiars i cuidadors.

Així doncs, en equips, han dut a terme diverses activitats per a treballar-ho i tenir les estratègies i eines necessàries per a poder aplicar-les en un futur en els seus llocs de treball.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *