Treballem les habilitats socials

Treballem les habilitats socials

Un dels mòduls del CFGS d’Integració Social és el de treballar les habilitats socials.

En aquest mòdul els alumnes estudien  els coneixements, les eines, les estratègies i les tècniques per a tenir un bon desenvolupament en la tasca dels professionals del camp socioeducatiu i  la intervenció social. Des d’aquest mòdul és  fonamental el treball en equip, així com conèixer els temes bàsics d’interacció i cooperació. Dins un grup social es dona molta importància a la comunicació i la relació entre individus i per tant, és bàsic que els educadors coneguin i treballin tècniques i recursos per fomentar aquesta comunicació. Tot seguit us deixem algunes fotografies que mostren tècniques que els alumnes han desenvolupat per tal de fomentar aquest tipus de treball.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *