La higiene de l’infant

La higiene de l’infant

En la feina d’educadors i educadores de nens de zero a sis anys, quan els pares els confien els seus fills, aquests han de vetllar perquè rebin totes aquestes atencions bàsiques: alimentació, higiene, descans, etc., per poder sentir-se bé i desenvolupar-se en tots els altres aspectes: afectius, relacionals, cognitius, motrius…

Així doncs, en l’apartat de “La higiene de l’infant i de l’ambient en què es desenvolupa. Alteracions i trastorns en la higiene infantil” se centren en la higiene dels infants i l’entorn en què es desenvolupen, que juntament amb l’alimentació i el descans, permetrà a aquests professionals tenir una visió general de com n’és d’important cobrir les necessitats bàsiques de l’infant de zero a sis anys per assegurar-los una infància saludable. En aquest mòdul també es treballen les alteracions i els trastorns que poden aparèixer relacionats amb la higiene, com es poden preveure i també com hi poden fer front com a educadors, quina seria la millor intervenció a dur a terme i les recomanacions que poden oferir a les famílies.

Aquí els podeu veure realitzant una pràctica de la higiene a un infant, un moment idoni per a establir-hi un vincle i tenir-ne la cura que es mereix.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *