Finalitzen els tallers!

Finalitzen els tallers!

Ja som a les acaballes del curs i toca finalitzar els tallers de la tarda d’anglès (Pet i First), el d’Esports Xtrem i el d’informàtica.  Aquesta setmana ja engeguem els crèdits de sínesi i estaran tots molt enfeinats! Els grups d’anglès han fet les proves finals i en tots els tallers han acabat les classes fent diferents dinàmiques i jocs de comiat. En el taller d’informàtica destaquem que han treballat durant aquest curs el disseny 3D i el disseny gràfic, les pàgines web, els Scaperooms virtuals i el programa Arquitectura bàsic.

Esperem que tots i totes hagin après molt i també s’hagin divertit. Ens acomiadem fins al proper curs!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *