Vacuna’t contra els rumors i les fake news

Vacuna’t contra els rumors i les fake news

Des de la Diputació de Barcelona ens van oferir aquest taller, que tenia com a objectiu revisar els missatges negatius que rebem sobre les persones de diferents orígens i bagatges culturals i comprendre els efectes que tenen en la convivència amb aquestes persones i en les pròpies persones afectades.

Des del taller ens van proporcionar recursos per reconèixer les fake news, les notícies falses que es difonen des de grups de whatsapp o bé xarxes socials mitjançant plataformes com la web http://maldita.es en la qual pots cercar patrons com per exemple que no saps qui ho envia; que no hi ha data; que juguen amb el nom de l’entitat…. tot això està destinat a crear estats d’opinió negatius cap a persones que per ser del col·lectiu que són, reben crítiques per part de la majoria de la societat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *