Crèdit de Síntesi 1r d’ESO

Crèdit de Síntesi 1r d’ESO

Navàs, i el Bages, són terres de vins. Darrerament s’ha anat insistint en la recuperació d’aquest cultiu del clima mediterrani i per tant, ens ha semblat interessant que els alumnes, tot i que no consumeixen vi, coneguin el seu procés d’elaboració, el cultiu de les vinyes o què és una denominació d’origen.

Per fer això han fet sortides a la casa de la Culla, on juntament amb la visita a les vinyes del Martí Just i al celler del Costa, han vist el procés tradicional d’elaboració del vi, i llavors han visitat el centre d’etnoturisme de Navàs i el celler Abadal, per veure un espai molt més comercial.

Han après un munt de terminologia, des de portadores a veremalls o des del grau d’acohol als sucres del llevat.

Us deixem un recull de fotos.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *