Festa Final de Curs (… i 2)

Festa Final de Curs (… i 2)

Divendres vam tenir la graduació de dues promocions més de l’escola, els alumnes de 2n de Batxillerat i els alumnes de 4t d’ESO.

La festa va poder fer-se finalment amb les famílies, cosa que vam agrair molt perquè l’educació és compartida entre famílies i escoles, i poder tancar amb elles un cicle tan important és un fet que ens alegra molt.

Després dels discursos i reconeixements als nostres alumnes per part dels seus tutors, la festa es va cloure als nostres patis, amb un petit refrigeri i converses entre tots els implicats. Les mesures COVID van restringir els actes, però la festa va ser igual d’emotiva que la dels altres anys.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *