Colònies de 2n d’ESO a la platja de Fenals

Colònies de 2n d’ESO a la platja de Fenals

Tres dies a la Costa Brava, a la platja de Fenals ! Aquestes han estat les colònies triades per l’EDN per als alumnes que acaben el 1r cicle d’ESO. Dilluns van dirigir-se cap al seu destí , l’hotel SurfMare de Fenals amb els professors acompanyants: Maria Guixé i Mercè Rovira, tutores dels grups, i la Mar Soldevila, professora de música i del cicle d’Educació infantil a l’EDN.  Allà els esperaven uns monitors simpatiquíssims amb un munt d’activitats programades.

En aquesta sortida els alumnes han gaudit del sol i la platja, les instal·lacions de l’hotel (bar, piscina) i han fet activitats xulíssimes com la immersió, el clàssic xurro, caiac i snorkel, ruta nuctura pel camí de Ronda…

Han estat uns dies de lleure i diversió inoblidables, on han compartit moments únics amb la millor companyia. Esperem que tots i totes en guardin un bonic record per sempre més.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *