Escapada a la Costa Brava 1r de Batxillerat

Escapada a la Costa Brava 1r de Batxillerat

I com no podia ser d’altra manera, els i les alumnes de 1r de Batxillerat, acompanyats de la seva tutora, l’Eulàlia Guiteras, i del Lluís Barbut, avui han agafat les maletes i s’han dirigit al destí estrella de l’any, la Costa Brava.  Aquí hi passaran un parell de dies desconnectant de la rutina i celebrant que ha acabat molt satisfactòriament el curs i toca carregar piles per a encetar un nou any. Recordem que aquest grup no va poder gaudir del viatge de fi d’estudis de 4t d’ESO i aquest any, que ha millorat una mica la situació, ho han volgut recuperar.

Molt bon viatge a tots i totes i que gaudiu molt de l’experiència!!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *