Exposicions orals Crèdit de Síntesi ARI

Exposicions orals Crèdit de Síntesi ARI

El grup d’alumnes del cicle formatiu d’Automatització i Robòtica Industrial de 2n ha finalitzat el crèdit de síntesi amb les exposicions orals de cada grup. Aquest crèdit l’han dut a terme durant quinze dies i la temàtica era lliure, tot i que aquest curs s’han centrat en fer maquetes per a l’escola, les quals quedaran a disposición dels alumnes posteriors.

En un dels vídeos que adjutem a continuació hi podeu veure el treball d’un dels grups que han realitzat una màquina expendedora d’aliments amb una gestió d’usuaris. L’usuari, mitjançant un codi identificatiu accedeix a la màquina i disposa d’un saldo, de manera que pot triar el producte que desitgi i se li aplica el descompte, o bé pot carregar l’import que vulgui des del seu compte d’administrador. Aquesta màquina també disposa de missatgeria per SMS per tal de notificar quan un producte s’ha acabat, mitjançant una alarma.

També us adjuntem un vídeo on podeu veure un altre crèdit de síntesi, en el qual treballaben amb una màquina selectora de productes amb un sistema de visió artificial.

Tots han fet molt bona feina. Enhorabona!

 

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *