Viatge final de curs 4t d’ESO

Viatge final de curs 4t d’ESO

Aquest any els i les alumnes de 4t d’ESO han pogut marxar de viatge de final de curs! No ha estat com els altres anys, on el destí estrella era Mallorca, les Illes Canàries, País Basc… pels motius que tots ja ben sabeu, però hem trobat un destí proper i fabulós, la  nostra Costa Brava, per cloure aquesta etapa tan important.

Així doncs, el dimecres a les 8h del matí van sortir de l’estació de Navàs acompanyats de les professores Anna Solé i Mercè Ferrer, i a l’hotel els esperaven els monitors amb tot un programa d’activitats per gaudir del sol, la platja de Fenals i l’entorn de la zona durant tres dies inoblidables per a tots.

Esperem que hagin disfrutat moltíssim de l’estada amb tots els seus companys i que recordin el seu pas per l’EDN i les experiències viscudes tant com nosaltres els recordarem a tots ells: als que es queden de nou amb nosaltres i als que marxen per emprendre nous camins.

A tots i totes, molta sort i a reveure!!!

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *