100% d’alumnes preparats després de les PAU

100% d’alumnes preparats després de les PAU

La revetlla de Sant Joan ens va servir per tornar a festejar el carrer; a tenir trobades amb amcis i familiars i a deixar enrere un any de COVID. La revetlla també ens va portar els resultat de les Proves d’Accés a la Universitat. Els nostres alumnes estan molt contents, i nosaltres encara més.

Les notes que han tret serviran per entrar a la universitat. Molts ho faran per la porta gran, amb unes notes espectaculars, i d’altres per una porta més petita, però és la porta que els obre el camí cap al seu futur.

Enhorabona a tots i totes per la feina feta. L’EDN no pot estar més orgullosa de vosaltres!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *