24h de Motociclisme al circuit de Barcelona-Catalunya

24h de Motociclisme al circuit de Barcelona-Catalunya

L’experiència de participar en unes 24 h de motociclime ha estat una oportunitat per als alumnes que feien el curs de Mecànica de Motos a l’EDN. Un total de 15 alumnes i els seus professors, més tot l’equip de l’Escuderia Exit i 8 pilots van iniciar l’aventura al circuit. Després de dies d’intensa feina a l’escola i a boxes per deixar-ho tot a punt, a les 12.00h sortien les dues motos que l’escola havia preparat. Al matí tot discorria entre feina, organització i satisfacció de veure les motos corrent, però cap a les 15.00h una de les motos va fallar i cap a les 17.00h va fallar la 2a.

Aquí es va acabar la participació en la cursa, però l’experiència per a tots el que vam ser partícips de l’esdeveniment va ser majúscula.

Gràcies a tots els qui la van poder fer possible: mecànics, pilots, professors i tota la gent que ajuda en la seva infraestructura. L’any que ve, un nou repte.

Us deixem algunes fotos de l’esdeveniment i el link de l’entrevista que ens van fer als informatius de TV1: https://youtu.be/8DMlcAiXXW0

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *