CNC Fresadora i Torn

CNC Fresadora i Torn

A partir del 17 de setembre iniciem un curs subvencionat per a persones treballadores, aturades o en situació d’ERTO. És un curs distribuït en dos mòduls de 40 h que es realitzarà a l’EDN els divendres de 18.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 9.00 a 13.00h.

Aquest és un bon curs per a aquelles persones que volen iniciar-se en el Control Numèric per Computadora amb la possibilitat d’elaborar programes per a mecanitzar peces, que inicialment són més senzilles, però que mica en mica es van fent més complexes.

Els alumnes treballaran amb simuladors de control Fagor 8055; simuladors de control Fanuk de la sèrie 31; fresadores Alecop; centres de mecanitzat Robodrill i programes de CAM i Mastercam en versió 2021.

Si hi esteu interessats, podeu fer la inscripció des de la web del centre, www.edn.cat, en l’apartat ESTUDIS i després FORMACIÓ OCUPACIONAL, o bé podeu trucar al 93 839 01 00.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *