Plaques Solars

Plaques Solars

Aquests dies hem instal·lat plaques fotovoltaiques a la teulada de l’EDN. Es tracta d’unes plaques que serveixen per al Curs de Formació Ocupacionalde Muntatge i Manteniment d’Instal·lacions Solars Fotovoltaiques que vam iniciar al febrer d’aquest any.

Les plaques fotovoltaiques són uns dispositius amb una tecnologia que els permet transformar l’energia del sol en energia elèctrica.  La transició energètica està fomentant l’ús d’energies alternatives, per la qual cosa cada vegada trobem més persones  i institucions que aposten per l’autoconsum de la seva pròpia energia.

La instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a l’escola suposa una aposta cap a una societat més sostenible i autosuficient.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *