Últimes places a Cicles

Últimes places a Cicles

Si encara no tens clar què fer el proper curs, a l’EDN tenim alguns cursos on encara ens queden places.

Els Cicles Formatius s’han convertit en una bona opció de feina i estudis. Estudis que et capaciten com a tècnic/ tècnica i et permeten accedir a la Universitat o bé treballar amb una important qualificació de tècnic/a.

Actualment, i fins a finals de juliol estem fent les matrícules de Cicles Formatius, i en algunes especialitats encara ens queden places. Si t’interessa esdevenir un professional en el món de l’Educació Infantil o en els món de les Instal·lacions Elèctriques, l’EDN és la teva escola.

No t’ho pensis més, tenim un lloc per a tu!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *