Dia de benvingudes a l’EDN

Dia de benvingudes a l’EDN

El matí del dia 13 ha estat marcat per l’arribada dels alumnes d’ESO i Batxillerat. Primer els hem donat la benvinguda més institucional a la Sala d’Actes i llavors cada grup ha anat amb el seu tutor/tutora a l’aula o en algun espai de l’escola per fer les presentacions corresponents.  Han estat 4 hores de calma, 4 hores per parlar una mica de l’estiu, de les pors i inquietuds del nou curs, de retrobament amb companys i professors, de jocs… per a partir de les 13:35 reemprendre ja l’activitat lectiva.

A la tarda, a partir de les 16.00h farem la rebuda dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà. Per a molts serà la 1a vegada que venen a l’escola, però per als de 2n o antics alumnes nostres, ja som uns vells coneguts.

A tots els nostres alumnes, molta sort i molta salut en el curs 2021-2022.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *