2 alumnes de Cicles Formatius, becats

2 alumnes de Cicles Formatius, becats

La Fundació Impulsa va néixer l’any 2015 com a iniciativa d’un grup d’empresaris que volien ajudar, a través d’accions amb impacte social i econòmic, els joves que volien cursar estudis de Formació Professional.

Enguany han becat gairebé 250 alumnes de les comarques d’Osona, La Garrotxa, el Berguedà, el Moianès, Terrassa, Sabadell i el Bages. La tria dels alumnes ha estat fruit d’un llarg procés de selecció i dota els alumnes d’ajudes econòmiques a través del finançament de bona part del cost del cicle; amb ajudes tecnològiques, dotant-los d’un ordinador; i d’ajudes socials, amb l’acompanyament d’una persona mentora que els assessora i fa el seguiment.

A finals del curs passat la Fundació va posar-se en contacte amb l’EDN i fruit d’aquesta col·laboració dos alumnes de la nostra escola han pogut disfrutar d’aquestes beques.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *