Servei CatSalut

Servei CatSalut

Ara que la normalitat va tornant a les aules i a l’escola, des del programa Salut-Escola de CatSalut recuperen la figura de la infermera escolar.

Es tracta d’un servei que s’ofereix cada quinze dies, els dimarts de 10.00 a 10.30h i que va passar a presentar-se per les classes d’ESO i Batxillerat per tal que els alumnes poguessin conèixer quin tipus de consultes fer i com anar a trobar-la.

Aquest servei ofereix un o una professional del CAP més proper, en aquest cas, Navàs, que està capacitatda per a l’educació i promoció de la salut dels nostres adolescents, així com vetlla i té cura de la salut de tota la comunitat educativa, tant dins de l’escola com en el seu entorn social i familiar.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *