Dinàmica Integració Social

Dinàmica Integració Social

Els alumnes de 2n d’Integració social han fet aquesta setmana una dinàmica de sensibilització sobre la diversitat funcional.

La diversitat funcional fa referència a les persones que tenen diferents capacitats a nivell físic, intel·lectual, sensorial o algun transtorn mental. Aquestes persones funcionen de manera diferent i necessiten l’entorn per poder desenvloupar-se; al llarg de la vida i a través dels seus canvis físics o psicològics també han d’anar canviant la seva manera d’acostar-se al món.

Els alumnes d’integració s’han posat en la seva pell d’aquestes persones per veure com se sentien i en quines dificultats es troben en el seu dia a dia. L’objectiu d’aquesta dinàmica és que els futurs integradors i integradores coneguin les seves dificultats per tal de poder treballar les seves necessitats.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *