Estratègies per afavorir les competències digitals

Estratègies per afavorir les competències digitals

Aquest és el nom del taller que la Diputació de Barcelona ha fet, durant 2 hores, als alumnes de 1r d’ESO. En aquest taller s’ha parlat sobre l’autoestima i l’autoconcepte, les emocions i com podem gestionar-les. També han conegut conceptes com l’empatia, l’assertivitat o la resolució de conflictes… a partir de diferents dinàmiques grupals on tots s’han sentit molt còmodes i han participat i disfrutat de l’activitat.
El taller ha acabat amb la lectura de les valoracions positives que cadascun dels companys de la classe han anotat en un full per poder tenir una perspectiva diferent a la que a vegades un té d’un mateix.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *