Quadern de bitàcola

Quadern de bitàcola

Aquest quadern és molt semblant a un diari personal en el qual cal escriure tot allò relacionat amb una investigació. És molt útil per tal de poder recuperar qualsevol detall que puguem necessitar més endavant i que si no queda registrat en el moment de fer-ho, és probable que perdem.

En el projecte Arqueòlegs, els alumnes de 1r d’ESO s’han dedicat a crear-ne un per anar anotant tots els avenços i activitats que van fent al llarg del curs.  El projecte Arqueòlegs vol donar importància a períodes i elements com la Prehistòria, tombes, piràmides, fòssils, excavacions, jeroglífics.. Responen preguntes com per exemple  quin és el procés d’una excavació arqueològica o  en quina època van aparèixer els primers vertebrats.  Per una banda els alumnes aprenen nous conceptes d’història, matemàtiques, biologia, llengua o dibuix,  però també posen  en pràctica les  habilitats plàstiques,  el treball en equip… i, finalment, s’endinsaran en el món de l’arqueologia fins al punt de participar en l’excavació d’un jaciment on cada alumne en  serà el protagonista.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *