2 tallers a l’ESO

2 tallers a l’ESO

A 1r d’ESO vam fer, la setmana passada, un taller de salut corporal per tal de millorar la nostra postura, el repartiment de pes de la motxilla, etc. Les infermeres del CAP Navàs ens van ensenyar diferents exercicis per millorar les nostres cervicals, espatlles i esquena i preveure problemes posturals en un futur.

 

A 3r d’ESO, els nostres alumnes van realitzar un taller d’autoestima i imatge corporal. Donar importància al cos i al físic és rellevant, però no ens hem de deixar influir per estereotips o formes prefixades. Cal sentir-se a gust amb un mateix per tal de poder ser feliços en el món que ens toca viure.

Us en deixem imatges:

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *