Presentacions TDR

Presentacions TDR

El divendres 22 els alumnes de 2n de Batxillerat van realitzar la part final de tot un anys de feina, la presentació del seu treball de recerca. Al llarg del matí els alumnes van tenir dos tribunals, a la sala d’actes de la pròpia escola i a la sala d’actes de la Biblioteca de Navàs.

Es tracta d’uns treballs que han estat elaborant des del febrer i on els alumnes treballen temes que els interessen i on sovint ja comencen a orientar-se per al proper curs universitari. Són treballs molt complerts, amb una part teòrica i una part pràctica, on els alumnes aprofundeixen en temes que van des de l’autoconeixement, crear una nova marca, l’extrema dreta, escolaritzaci

Són moltes hores d’esforç que es veuen recompensades amb la nota final.

A continuació us fem un recull de les imatges d’algunes presentacions.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *