Bon dia: hores de son dels adolescents

Bon dia: hores de son dels adolescents

Aquesta setmana l’activitat del Bon dia l’hem dedicat a parlar de les hores del son dels adolescents. Vam començar la setmana amb un vídeo del doctor Javier Albares que ens explicava que el nombre d’hores que dormen els adolescents influeix en el desenvolupament del cervell i en el rendiment escolar.

En aquest vídeo s’explica que el nombre d’hores recomanables serien unes 9 hores diàries. També que s’haurien d’evitar certes activitats abans d’anar dormir i quines altres activitats són recomanables per tenir una bona qualitat del son.

Als diferents cursos els alumnes van explicar quantes hores dormen i quines activitats, perjudicials i recomanables fan abans d’anar-se al llit. I la conclusió ha estat que en general no dormen les hores necessàries tenint en compte la seva edat. Un exemple al curs de 3r d’ESO A  van fer un recull i va sortir una mitjana de 7-8 hores.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *