Tallers Matemàtiques Financeres

Tallers Matemàtiques Financeres

L’any 2021 neix el projecte EFEC per tal d’oferir als escolars de Catalunya la possibilitat de rebre classes sobre educació financera bàsica als alumnes de 4t d’ESO.  És un progrqama supervisat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per tal que els escolars tinguin competències per tal de gestionar els seus ingressos i despeses .

A  EFEC els tallers són impartits per treballadors voluntaris vinculats a entitats financeres (professionals en exercici o jubilats), professionals vinculats a associacions del sector econòmic financer i treballadors de l’Agència Tributària de Catalunya, així com per professors de secundària. Els centres escolars que participen del programa s’hi apunten de manera voluntària per tal que els seus alumnes rebin competències en finances personals.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *