“Si tots donem, tots en tindrem”

“Si tots donem, tots en tindrem”

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Diocesana de Navàs hem creat la campanya: “Si tots donem, tots en tindrem” per tal de fer un recapte d’aliments per a la taula solidària d’aliments de Navàs. És el segon any que treballem en aquest projecte solidari, el qual s’emmarca dins el temari del Servei Comunitari que el Departament d’Educació inclou com a obligatori a tots els alumnes de 4t d’ESO, per tal que col·laborem , d’una manera o altra, en la societat en què vivim.

Així doncs, el passat divendres 5 de novembre de 16h a 19h de la tarda i el dissabte dia 6 de 10h a 13:30h del migdia  vam organitzar el primer recapte d’aliments al supermercat Consum de Navàs, amb l’objectiu de recollir un seguit d’aliments de primera necessitat per fer una aportació a la taula d’aliments que s’ocupa d’ajudar a la gent que es troba en situació de vulnerabilitat.  Aquest projecte comunitari el durem a terme durant tot el curs, de manera que repetirem la iniciativa del recapte dues vegades més al mateix Consum de Navàs.

A part del que vam recaptar amb l’aportació dels clients del supermercat, el mateix Consum va fer una col·laboració directa a la campanya de: 50 pots de llentia cuita consum (400 grams), 50 paquets de tonyina en oli de gira-sol consum (pack 3 unitats) i 50 paquets de macarrons consum (1 Kg).

A més a més, ens hem organitzat en grups petits (5-6 alumnes) i fem una col·laboració paral·lela mensual amb la taula d’aliments, situada a l’Escola de Música, en la qual ajudem a preparar els lots de caixes per a la posterior distribució a les famílies necessitades.

Estem molt contents de participar en aquest projecte i el fet de saber que estem ajudant a famílies, com les nostres, que en qualsevol moment poden trobar-se en una situació similar, ens fa sentir que formem part de la comunitat, i esperem i us animem a tots a què feu la vostra aportació en els propers recaptes que organitzarem, dels quals us informarem a través de la web de l’EDN i les xarxes socials.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *