Sortida al Museu Marítim

Sortida al Museu Marítim

Navàs és un poble d’interior, però a 1 hora de cotxe ja hi tenim el mar. El mar ha estat l’escenari de múltiples viatges, conquestes i somnis, i és per això que els alumnes de 1r d’ESO han anat a les antigues drassanes de Barcelona per conèixer el Museu Marítim.

Allà hi han fet dos tallers, un sobre la història de les Drassanes Reials (qui les va fer construir; qui hi treballava; d’on van treure els materials per construir vaixells i estructures; quins tipus de vaixells s’hi construïen… i tot això amb la rèplica d’una de les galeres que allà es van constuir. L’altre taller es deis “El mal camí dels descobridors” i ha consistit a fer conèixer la manera com els antics mariners s’orientaven amb els estels. Per fer aquest taller els alumnes han anat a un planetari.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *