25 de novembre: Dia violència masclista

25 de novembre: Dia violència masclista

El passat dijous, 25 de novembre, el nostre centre va celebrar un any més el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Al pati un grup d’alumnes van crear un cor, amb globus de color lila, rodejat dels seus companys. Es va fer una lectura a càrrec de la Txell Sorolla, tènica del Raig. Un cop llegida la llista de victimes d’aquest anys els alumnes van fer explotar els globus.

El divendres, 26 de novembre, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social i Educació Infantil van anar  a l’acte de l’Ajuntament de Navàs celebrat al Casal de la Gent Gran. En aquest actes va tenir lloc la presentació  del proctocol de violència masclistes en espais d’ocis i va finalitzar amb un concert a càrrec de la Mabel Flores.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *