Construïm un forn solar

Construïm un forn solar

Els alumnes de 2n d’ESO han après a fer un forn solar mitjançant caixes de sabates, paper film i paper d’alumini.

Per començar a fer el forn necessitem dues caixes de cartró de diferent mida, per tal de poder introduir enmig el material aïllant. Per aconseguir una major temperatura a l’interior de la caixa, cal folrar els laterals amb paper d’alumini i a l’exterior es poden posar làmines reflectores per tal de fer rebotar la llum addicional de l’interior de la caixa.

Els murs i la part inferior de la caixa han de ser molt aïllants per tal d’aconseguir que a l’interior hi hagi temperatures suficientment altes per a cuinar. També cal mantenir un costat de la caixa amb un costat transparent  per tal que pugui rebre la radiació solar.

Us deixem fotos de tot el procés.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *