Gotes d’aigua

Gotes d’aigua

L’últim dia de classe abans de Nadal, de 8:30 a 10h del matí, es farà una caminada pel poble de Navàs  resseguint diversos  barris on trobar  unes gotes d’aigua simbòliques i estratègicament situades. L’objectiu és poder fer una aportació econòmica i  omplir de solidaritat el nostre centre educatiu i  la resta del municipi, amb  la voluntat  de contribuir  a portar aigua, sanejament i higiene als nens i nenes de tot el món.  La campanya se suma a l’ UNICEF sota el lema “cada gota compta”.

Els barris on hi haurà la recollida simbòlica són el Barri Bonavista, el Pavellò Blau. el Barri Sant Miquel i el Pavelló Sant Jordi. El projecte l’han organitzat conjuntament  la comissió de Nadal de l’EDN i el grup de 3r d’ESO d’emprenedoria, dirigit per la seva professora Anna Solé.

Us deixem diferents fotos de l’organització de l’activitat, a la qual us convidem a participar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *