Mural Quim Moya

Mural Quim Moya

A 2n d’ESO fem un projecte on treballem els murals i tot el concepte que se’n deriva: què són, què representen, com es pinten, com hem de prendre les mides per passar d’un dibuix a un mural, quins temes són factibles…

Des de l’escola vam pensar que la millor manera de culminar el projecte era fer un mural de tema educatiu i posar-lo en un lloc ben visible per tal que quedés com a patrimoni muralístic de Navàs. Amb els alumnes vam sortir a fer el recompte i catalogació de tots els murals de Navàs i en vam trobar 24. Vam pensar que fer el número 25 a l’EDN podia ser bonic.

És per això que vam demanar pressupost al Quim Moya, el muralista que té per exemple el que hi ha pintat a la Feixa, i amb la seva ajuda en dissenyarem un. Vam demanar particpar en els Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Navàs i vam demanar als nostres alumnes, pares i a la població navassenca major de 16 anys que ens votessin. També vam anar a presentar el nostre projecte el dia en què es presentaven els pressupostos.

El resultat és que ho hem aconseguit. Per això només volem dir-vos GRÀCIES per confiar en nosaltres i per confiar en l’educació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *