Sortida: Montgai i Penelles

Sortida: Montgai i Penelles

El passat dijous dia 1 de desembre els alumnes de Batxillerat van visitar Montgai, on  l’alcalde de la localitat els esperava, per mostrar-los els canvis urbanístics i les modificacions que s’estan fent a l’entorn rural per atreure nous habitants i fremar l’èxode del camp. Canvis com la  recuperació d’edificis i espais històrics, plans d’acollida per mantenir les escoles obertes i innovacions tecnològiques i digitals. També van veure com un espai entre cases es podia convertir en un espai lúdic molt acollidor i original.

Després van anar a Penelles on van poder veure les noves pintures de l’església i van conèixer el projecte GAR-GAR, on, el poble convida destacats muralistes per decorar les façanes de les cases del poble.

Visita lúdica feta un cop superades les setmanes d’exàmens del primer trimestre i per agafar embranzida pel segon trimestre. A més a més pot servir per què els alumnes es plantejin diferents treballs de recerca a realitzar el proper any.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *