Sortida 4t ESO: Modernisme

Sortida 4t ESO: Modernisme

Els alumnes de 4t d’ESO van realitzar la seva sortida del trimestre, van visitar el Museu de la Torre Balldovina. Aquesta activitat està relacionada amb el temari de la matèria de Socials. La temàtica de la sortida va ser l’estil artístic del Modernisme. Els alumnes tant a classe, anteriorment, com a la visita van entrar en contacte amb les característiques del modernisme, a nivell arquitectònic, escultòric, de mobiliari… . A més a més de conèixer els diferents materials que s’empraven.

Relacionat amb això últim al museu van realitzar un taller per conèixer i experimentar amb el trencadís. Cada alumne va dissenyar  i crear el seu propi mosaïc que es van emportar cap a casa. Aquí teniu una petita mostra tant de l’elaboració com del resultat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *