Tallers a l’ESO

Tallers a l’ESO

La setmana passada els alumnes de 2n i 3r d’ESO van participar en diferents tallers. Els alumnes de segon van fer un taller sobre la prevenció de consum de tabac, van aprendre com el tabac afecta a la salut, però també van parlar sobre la visió que la publiciatat o la societat ens dona del tema. Va ser una estona de reflexió sobre el què comporta ser-ne consumidors.

Els de tercer van fer dos tallers un sobre la les pantalles i un altre sobre les xarxes socials i un taller sobre alcohol i primers consums. Tant en un taller com l’altre van treballar sobre els perills de l’ús i consum tant de les pantalles i xarxes socials com de l’alcohol i altres. A més a més de les conseqüències que tenen totes elles en el desenvolupament i el dia a dia de les persones.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *