Erasmus virtual

Erasmus virtual

Aquesta setmana els alumnes de 2n d’ESO fan un Erasmus+ virtual amb els seus companys de Portugal, Macedònia i Itàlia.

Alguns països han optat per viatjar a Portugal i fer una trobada presencial, però a nosaltres ens va semblar més bé que els nostres alumnes no viatgessin tenint en compte els índexs actuals de transmissió de la COVID19. És per això que tota aquesta setmana participaran online de les activitats que es facin a Portugal i que no siguin sortides.

Dilluns han tingut una presentació del programa i de la feina a fer; dimarts i dijous treballaran les llegendes catalanes per tal de fer-los divendres una presentació a la resta de països. El dimecres no tenen programa perquè ells fan una sortida per Portugal.

Evidentment falta tota la part de viatge, que és la part que acostuma a agradar més als nostres alumnes, però d’una manera o altra, la idea d’intercanvi; de parlar amb anglès; de conèixer altres cultures i realitats, continua sent la filosofia de l’Erasmus+.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *